Холодильне обладнання для камери осаду ковбас.
- В наявності
- Код: 1012
57 000 ₴
- +380 (68) 624-20-15
Звернувшись у компанію "Тіхноколд" Ви отримаєте якісне рішення завдання по добору, проєктуванням і монтажу холодильного обладнання для камери осаду ковбас.
Однією з завершальних стадій приготування ковбасних виробів є осад, у процесі якого доводяться до кулінарної готовності ковбасні вироби та копченості. Умовний процес осаду можна розділити на два типи:
1) короткострокова (варені ковбаси, сосиски, сарделі, напівкопчені ковбаси, копчені ковбаси) — продукція розташована в підвішеному стані, тривалість процесу від 2 до 48 годин.
2) тривала (сиров'ялені та сирокопчені ковбаси) — продукція міститься в підвішеному стані, тривалість процесу 5-7 днів
Для короткострокової осаду використовуються холодильні камери з охолоджувачами повітря, у яких підтримується температурний режим +4...8, а також рівень відносної вологості 75...85% і низька швидкість руху повітря. Під час підбору холодильного обладнання враховується, що в процесі осаду виділяється велика кількість вологи, так само треба врахувати, що в суміжних із камерою виробничих приміщеннях зазвичай високий рівень вологості та під час відчиняння дверей вологе повітря потраплятиме в камеру осаду. Необхідно врахувати, що в холодний період року теплове навантаження від довкілля знижується, і час роботи холодильного обладнання скорочується. Через це обладнання перестає справлятися з функцією осушення, що призводить до погіршення смакових якостей продукції. Тому ми пропонуємо обов'язково встановлювати на камери осаду контролери вологості, а також можуть бути встановлені осушувачі повітря.
Для тривалої осаду використовуються приміщення з природною циркуляцією повітря, для запобігання обвітрюванню й утворенню скоринки засохлого фаршу, яка перешкоджатиме виходу вологи із середини продукції.
Наші системи холодопостачання можуть комплектуватися обладнанням таких Європейських виробників, як:
1. Kомпрессора: Bitzer, Frascold, Bock, Danfoss, L'unite Hermetique
2. Повітроохолодники: Guntner, Eco, Goedhart
3. Конденсатори: Loyd, Guntner, Eco
4. Автоматику: Danfoss, Alco Controls, Castel
Обертаючись до нас, Ви отримаєте комплексний підхід у виконанні Вашого завдання.
Ознайомтеся з нашими останніми роботами!
Основні | |
---|---|
Максимальна температура навколишнього середовища | 37 град. |
Мінімальна температура навколишнього середовища | -30 град. |
Тип холодильної камери | Холодильні склади |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 57 000 ₴