Камери шокової заморозки малини.
Холодильне обладнання для камери шокової заморозки
Компанія «ТехноКолд» використовуючи досвід та технології провідних європейських виробників, маючи великий досвід реалізації комплексних проектів, у відповідність до технічного завдання спроектували та реалізували максимально ефективне та економічне в співвідношення ціни-якості технічне рішення в рамках бюджету замовника.
Технічне завдання
Габаритные размеры камеры (ДхШхВ), м |
5х4х2,5 |
Кол-во камер, шт |
2 |
Материал и толщина теплоизоляции - камера (потолок/ стены/ пол) |
ППУ100/ ППУ100/ППС100 |
Продукция |
Малина |
Температурный режим в камере, °С |
-32…-34 |
Начальная температура продукции, °С |
+18…+25 |
Конечная температура продукции, °С |
-18…-20 |
Количество замораживаемой продукции в одной камере, тонн |
1,75…2 |
Время заморозки, часов |
20 |
Необходимая холодопроизводительность для одной камеры, кВт |
13…14 |
Минимальная температура окружающей среды, °С |
-25 |
Максимальная температура окружающей среды, °С |
+35 |
Фахівці нашої компанії допоможуть підібрати Вам необхідне обладнання та нададуть повний технічний супровід.